Sommarläger

Under sommaren arrangerar Sickla Fritidsgård tre olika sommarläger. Alla ungdomar som omfattas av LSS kan söka till Sicklas olika sommarläger. Det är viktigt att alla ungdomar hamnar på ”rätt” sommarläger så att alla får en så rolig vecka som möjligt. I samband med anmälan resonerar vi tillsammans med er fram vilket sommarläger vi tror skulle passa er dotter/son bäst.

Sommaren 2019 är sommarläger datumen enligt följande:

Vässarö vecka 26, söndag 23/6 – lördag 29/6. 

Djur & Natur vecka 27, lördag 29/6 – fredag 5/7.                                                                

Sickla lägret vecka 28, måndag 8/7 – söndag 14/7.

VÄSSARÖ Vecka 26 anordnar vi på Sickla Fritidsgård tillsammans med Stockholms scoutkår ett läger ute på natursköna Vässarö. En vecka för dig som gillar bad, paddling, segling, utomhusaktiviteter, trapperspår och andra utomhusaktiviteter. På detta läger måste du kunna ta dig fram i ojämn terräng, över stock och sten. Det är en vecka full med fart, bus och härligt umgänge.

DJUR & NATUR Ett sommarläger som är till för dig som gillar djur och att vara ute i naturen. Även på detta läger behöver du kunna ta dig fram i ojämn terräng. Under veckan kommer ni sysselsätta er med utflykter till stall, zoo:n, badplatser och massa andra roliga aktiviteter. Kanske att ni ger er iväg på en hajk och sover en natt i tält.

SICKLALÄGER Detta sommarläger är till för dig som tycker om att ha kul tillsammans med kamrater. Vi gör utflykter olika parker och badplatser, åker och klättrar, ser på bio samt gör heldagsutflykter till äventyrsbad och Gröna Lund.

KOM OCH HA KUL MED OSS PÅ SOMMARENS ROLIGASTE VECKOR !!!